Hızlı Menüler

Hizmet 1

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 2

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 3

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git
TRABZON
ORTAHİSAR BELEDİYESİ
×
KAMU KURUMLARI İLE ORTAK YÜRÜTÜLEN İŞLER Doğalgaz ProjesiPrestij Caddelerin Düzenlenmesi

ORTAHİSAR BELEDİYESİ, HUZUREVİ SAKİNLERİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Ortahisar Belediyesi, yılbaşında huzurevinde ikamet eden yaşlıları ziyaret ederek çeşitli hediyelerle yeni yıllarını kutladı. Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın selamı ve yeni yıl dilekleri iletilen huzurevi sakinleri, ziyaretten çok mutlu olduklarını belirterek bu özel günde unutulmadıkları için teşekkür etti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun tüm kesimlerinin yanında olan Ortahisar Belediyesi, yeni yıl kutlamaları kapsamında Köşk Huzurevi’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ziyarete Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ernul Arslan da katıldı. Huzurevi sakinlerine Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın selamını ileten Arslan, yeni yıl hediyelerini takdim ederek yaşlıların yeni yılını kutladı, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.

ARSLAN, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE SAZ ÇALDI
Ziyarette Mehmet Alper Türkmen, Başkan Yardımcısı Arslan ile birlikte saz çalarak “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Altın Yüzüğüm Kırıldı”, “Haydar Haydar” türkülerini seslendirdi. Söylenen türkülere eşlik eden huzurevi sakinleri, duygusal anlar yaşadı. 
Bütün yaşlıları bir değer ve tecrübe olarak gördüklerini ifade eden Arslan, “Belediye Başkanımız Ahmet Kaya, sizlere çok değer veriyor. Bizler de sizleri her fırsatta ziyaret ediyor, sohbet edip dertleşiyoruz. Bu bizim için çok kıymetli. Yeni yılınızı kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız” dedi.