Ortahisar'ın 2022 Yılı Gelir Tarifesi kabul edildi

Ortahisar Belediye Meclisi ekim ayı toplantılarına devam ediyor. Ekim ayının 08/10/2021 tarihli meclis oturumu Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen Ortahisar Belediyesi'nin 2022 Yılı Gelir Tarifesiyle ilgili madde görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

Sesi dinlemek için oynatıcıya tıklayın

Ortahisar'ın 2022 Yılı Gelir Tarifesi kabul edildi

Başkan Genç, hizmetlerle ilgili artış tutarlarının vatandaşların mağdur edilmeyecek şekilde; kanunlarda belirtilen alt-üst sınırlar ile enflasyon oranı dikkate alınarak belirlendiğini dile getirdi.

“PANDEMİYİ DİKKATE ALDIK”

2022 Yılı Gelir Tarifesiyle ilgili sözlerini sürdüren Başkan Genç, temizlik, kültür ve veteriner işleriyle ilgili kalemlerde hiç zam yapmadıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Komisyon başkanımıza ve komisyon üyelerimize teşekkür ediyoruz. Genel politikada pandemiyi de dikkate alarak enflasyonun üzerinde değil, birkaç bant altında kalmaya çalıştık bazı kalemlerimizde. Özelikle; temizlik, kültür ve veteriner işleri gibi bazı kalemlerimizde hiç zam yapmadık. Ama bazı kalemlerde de gerekli olduğu için müzakere esnasında oranını artırdık. Ben herkese teşekkür ediyorum. Gelir tarifemizin komisyonumuzdan geldiği ve müzakere esnasında tashih ettiğimiz şekliyle oylarınıza sunuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

TARİH : 8 Ekim 2021

İMAR DURUMU SORGULAMATRABZON VALİLİĞİSıfır Atık Projesi2022 Gelir Tarifesi