Kıyı Kenar Tespiti ve Aktarımı

TRABZON VALİLİĞİ KIYI KENAR ÇİZGİSİ TESPİT KOMİSYONU TARAFINDAN YAPILAN, KIYI KENAR ÇİZGİSİ TESPİTİ VEYA AKTARIMI (NAKLİ), ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞINCA, 3621 SAYILI KIYI KANUNU VE KIYI KANUNUNUN UYGULANMASINA DAİR YÖNETMELİĞİN 9. VE 10. MADDELERİ HÜKÜMLERİ UYARINCA ONAYLANDIĞI VE ÜZERİNDE KIYI KENAR ÇİZGİSİ GÖSTERİLMİŞ ORTAHİSAR İLÇESİ YALINCAK-PELİTLİ MAHALLERİ KIYI KESMİNE AİT 6 ADET 1/1000 ÖLÇEKLİ HALİHAZIR PAFTALARI BELEDİYE HİZMET BİNASINDA,  BU AMAÇ DOĞRULTUSUNDA HAZIRLANAN PANODA 27.04.2022-26.05.2022 TARİHLERİ ARASINDA ASKIYA ÇIKARTILMIŞTRABZON VALİLİĞİ KIYI KENAR ÇİZGİSİ TESPİT KOMİSYONU TARAFINDAN YAPILAN, KIYI KENAR ÇİZGİSİ TESPİTİ VEYA AKTARIMI (NAKLİ), ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞINCA, 3621 SAYILI KIYI KANUNU VE KIYI KANUNUNUN UYGULANMASINA DAİR YÖNETMELİĞİN 9. VE 10. MADDELERİ HÜKÜMLERİ UYARINCA ONAYLANDIĞI VE ÜZERİNDE KIYI KENAR ÇİZGİSİ GÖSTERİLMİŞ ORTAHİSAR İLÇESİ YALINCAK-PELİTLİ MAHALLERİ KIYI KESMİNE AİT 6 ADET 1/1000 ÖLÇEKLİ HALİHAZIR PAFTALARI BELEDİYE HİZMET BİNASINDA,  BU AMAÇ DOĞRULTUSUNDA HAZIRLANAN PANODA 27.04.2022-26.05.2022 TARİHLERİ ARASINDA ASKIYA ÇIKARTILMIŞTIR.

2022 ŞUBAT MECLİS TOPLANTILARINDA GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANAN VE TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSCE DE İNCELEREK 5216 SAYILI KANUNUN 7(b) VE 14. MADDELERİ DOĞRULTUSUNDA UYGUN GÖRÜLEREK BELEDİYE HİZMET BİNASINDA,  BU AMAÇ DOĞRULTUSUNDA HAZIRLANAN PANODA ASKIYA ÇIKARTILAN VE BELEDİYEMİZ WEB SİTESİNDE YAYINLANAN PLAN DEĞİŞİKLİKLERİ.

1. Ortahisar İlçesi, Kutlugün Mahallesi 105 ada 1 ve 2 nolu parseller ve 159 ada 8 nolu parseller ile ilgili İlave Plan.
  2. Ortahisar İlçesi, 2 Nolu Beşirli Mahallesi 1513 ada 33 nolu parsel ile ilgili Plan Değişikliği.

TARİH : 29 Nisan 2022

TRABZON VALİLİĞİSıfır Atık Projesi2022 Gelir TarifesiEmlak Rayiç Değerleri