‘En Güvenli Yer Eviniz ! Evde Kal'

Başkan Genç Vatandaşlara evlerinde kalmaları çağrısında bulundu.

‘En Güvenli  Yer Eviniz ! Evde Kal'

Başkan Genç Vatandaşlara evlerinde kalmaları çağrısında bulundu.

Türkiye'de de görülen koronavirüs salgınına karşı Ortahisar  Belediyesi , büyük bir özveri ve titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.Ortahisar’da vatandaşların yoğun kullandığı ortak kullanım alanlarını düzenli olarak dezenfekte eden Ortahisar  Belediyesi, koronavirüs tedbirlerini arttırarak çalışmalarına devam ediyor. Ortahisar  Belediyesi  dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürürken  dijital ortamlardan da, ‘En Güvenli  Yer Eviniz ! Evde Kal' uyarısı ile vatandaşlara çağrıda bulundu.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç vatandaşlara seslenerek Trabzonlulara evlerinde kalmaları çağrısında bulundu. Başkan Genç ‘ Devletimiz gerekli her türlü çalışmayı yapıyor. Bizler de Ortahisar  Belediyesi olarak sizlerin sağlığı ve huzuru için gece gündüz görevimizin başındayız.Kendi sağlığınız açısından toplu taşıma araçlarında gereksiz yere seyehat etmeyelim.Virüslere karşı koyabilmenin en büyük yolu temastan kaçınmak ve kişisel temizliğe önem vermekten geçer.Sağlık her şeyin başı,her şey elimizde.Unutmayalım,hiçbir virüs alınacak önlemlerden daha güçlü değildir.Bilim insanlarının tavsiyelerine harfiyen uymak toplum sağlığı için hepimizin görevidir. Bu salgını devlet millet el ele vererek hep birlikte durdurabiliriz. Siz değerli vatandaşlarımız da hem kendiniz hem de sevdikleriniz için lütfen evlerinizde kalın’ dedi.

TARİH : 20 Mart 2020

ORTAHİSAR KAYMAKAMLIĞITRABZON VALİLİĞİSAĞLIKLI ŞEHİRLER2020 Gelir Tarifesi