"Panik yok temizlik ve tedbir var"

Çin'in Vuhan kentinde başlayarak tüm Dünyayı tehdit etmeye devam eden COVID-19 (Yeni Koronavirüs) ile mücadele kapsamında Ortahisar Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor.

"Panik yok, temizlik ve tedbir var"

Çin'in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Coronavirüs (Covid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla önlemler alınmaya devam ediliyor.

COVID-19 (Yeni Koronavirüs) ile mücadele kapsamında tedbiri elden bırakmayan Ortahisar Belediyesi Camii, park, bahçe, pazar alanları ve çöp konteynerlerinin dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ortahisar Belediyesi ekipleri şehrin dört bir tarafında yer alan halkın yoğun olarak yer aldığı pazar alanlarını,park ve bahçeleri,camileri titizlikle dezenfekte ederken çöp konteynerlerini de olası bir tehdide karşı düzenli olarak ilaçlıyor.

Devlet millet el ele verip bu süreci hep birlikte atlatacağız.

TARİH : 16 Mart 2020

ORTAHİSAR KAYMAKAMLIĞITRABZON VALİLİĞİSAĞLIKLI ŞEHİRLER2020 Gelir Tarifesi