Genç, Ampute Futbol Takımı’nı Ankara’ya uğurladı!

Genç, Ampute Futbol Takımı’nı Ankara’ya uğurladı!

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Süper Ligi’nde mücadele eden Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol Takımı 2020-2021 sezonunda şampiyonluğu hedefliyor. Pandemi nedeniyle ertelenen müsabakalar; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu’nun aldığı karar doğrultusunda 05-19 Haziran 2021 tarihleri arasında Ankara’da oynanacak.  Toplamda 12 müsabaka üzerinden oynanacak Ampute Futbol Süper Ligi’nde Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol Takımı ilk maçında 6 Haziran tarihinde Baltalı Grup Denizli ENG. SK. ile karşılaşacak.

“ÇOK İYİ BİR KADROMUZ VAR”

Ampute Futbol Takımı’nı Ankara’ya uğurlayan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, takımın başarı çıtasını her geçen yıl yükselttiğini kaydetti. Takımın bu sezon başarılı bir performans sergileyeceğini ifade eden Genç, “Ampute Futbol Takımımız gurur duyduğumuz başarılara imza atıyor. Her yıl başarı çıtasını yükseltiyor. 2.’den 1. lige, buradan Süper Lige yükseldiler. Süper ligde de çok başarılı bir performans sergileyeceklerine inanıyorum. Çok iyi bir kadromuz var. Futbolcuların moral ve motivasyonu da şu anda üst seviyede. İnşallah bu sezon Süper ligi şampiyon olarak tamamlayacağız. Bütün futbolcularımıza, antrenörlerimize ve teknik ekibimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Ampute Futbol Takımı Antrenörü Faruk Kuduban ise; takımın kondisyonunun pandemiye rağmen iyi durumda olduğunu kaydederek, “Her şeyden önce ekip ruhuyla hareket ediyoruz. Takımımız 5-6 yıl önce kurulmasına rağmen birlik, beraberlik ruhu kökleşmiş durumda. Tam anlamıyla bir ekip olduk. Her sezon teknik kapasite, kondisyon açısından daha ileri bir noktaya çıkıyoruz.  Bu da başarıyı beraberinde getiriyor. Fiziki kapasite itibarıyla kadromuz çok güçlü… Öncelikli hedefimiz tabi ki, sezonu şampiyon tamamlamak. Pandemi nedeniyle antremanlarımız aksasa da kendimize güveniyoruz. İnşallah, en güzel şekilde Trabzon’u ve Ortahisar Belediyesi’ni temsil ederek ligi şampiyon olarak tamamlayacağız. Başkanımıza bugüne kadar bize verdiği desteklerden dolayı bir kez daha takımımız adına teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

TARİH : 04 Haziran 2021

İMAR DURUMU SORGULAMATRABZON VALİLİĞİ2021 Gelir TarifesiSıfır Atık Projesi