Trabzon kitap fuarı Trabzon kitap fuarı
Detay için tıklayınız.
Ortahisar Kadın Emeği Çarşısı' Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kent Konseyi tarafından ''Ortahisar Kadın Emeği Çarşısı ''7 Mart Pazartesi saat 11:00 da Pazarkapı Yaşam Alanı'nda gerçekleştirilecektir.
Çalıntı Eserler Galerisi Çalıntı Eserler Galerisi 8 Mart'ta sahnede
Detay için tıklayınız.
'' İyi ki Trabzonspor var '' konseri Ortahisar Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor Kulübü birlikte 25 Şubat günü saat 20.00’da oynanacak Trabzonspor-Kayserispor maçı öncesi ‘İyi ki Trabzonspor var’ isimli konser etkinliği gerçekleştirecek.
Detay için tıklayınız.
Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü anısına 24 Şubat Perşembe günü çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.
TRABZON VALİLİĞİSıfır Atık Projesi2022 Gelir TarifesiEmlak Rayiç Değerleri
Kent RehberiPlan Askı PanosuİMAR PLANI (1/1000)Vefat Edenler