Emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme süreleri uzatıldı

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri uzatıldı

Ortahisar Belediyesi'nden yapılan açıklamada 2019 yılı konut ve işyerlerine ait çevre temizlik ile emlak vergisinin  ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2019'dan, 2 Aralık 2019 (mesai bitimine kadar) tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.

CUMARTESİ DE ÖDENEBİLECEK

Ortahisar Belediyesi ayrıca emlak ve çevre temizlik vergisini ödemek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için 30 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'a kadar veznelerini açık tutacak. Emlak ve çevre temizlik vergisi Ortahisar Belediyesi'nin www.trabzonortahisar.bel.tr  adresli internet sitesi online işlemler butonundan da ödenebiliyor. Yapılan açıklamada vatandaşların herhangi bir cezai müeyyideye maruz kalmamaları için vergilerini belirlenen sürede (2 Aralık 2019 tarihi mesai saati bitimine kadar) ödemesi gerektiği ifade edildi.

29 Kasım 2019