Yenikapı'da Ortahisar standına yoğun ilgi

Yenikapı'da Ortahisar standına yoğun ilgi

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından, Trabzon fethinin 556’ıncı yıldönümü dolayısıyla bu yıl 9.'su İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Fetih Kutlamaları ve Trabzon Günleri etkinliğinde Ortahisar Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

29 Ekim akşamına kadar sürecek olan etkinliklerde Ortahisar Belediyesi'nin standı gurbetçilerin yanı sıra yurdun değişik illerinden vatandaşların da akınına uğradı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile belediye başkanlarının ziyaret ettiği stantta, ziyaretçilere Ortahisar'ı tanıtıcı  broşür, dergi katalog gibi görseller hediye ediliyor.

Ziyaretçilerle birlikte horon tepen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bütün ziyaretçileri Ortahisar'ın tarihi kültürel ve doğal güzelliklerini görmeye davet etti. Ayrıca, stant görevlileri ziyaretçileri Ortahisar Belediyesi'nin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgilendiriyor.

27 Ekim 2017