2. Karadeniz Müzikleri Beste Yarışması Tutanağı

Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak “2. Karadeniz Müzikleri Beste Yarışması” düzenlenmiştir. 21 Aralık 2020 ile 8 Mart 2021 tarihlerini kapsayan organizasyonumuzun birincisine 7.000tl, ikincisine 5.000tl, üçüncüsüne 3.000tl ve 3 kişiye mansiyon ödülü 2.000tl olarak belirlenmiştir. Toplamda 21.000tl ödül verdiğimiz yarışmamızın kazananları şöyledir;

Gürsel TAHMAZ

AH AYESER AYESER

Orhan TOPAL

YALANCI BAHAR

Erol BAL

BEKLEDİM YOLLARUNİ

Bayram TERZİ

SEVDANUN KARASI VAR

Burhan ATİK  -  Nedim SAATCİOĞLU

YALVARİYRUM ALLAHA

İsmail Çelik KASAPOĞLU

KARADENİZUM YAR GİBİ

21 Aralık 2020 -8 Mart 2021 tarihleri arasında yapılmış olan 2. KARADENİZ BESTE YARIŞMASI’ında bestesi Battal Macar’a sözü Güner Kurt’a ait olan’ BENİM KÖYÜM MEŞELİ ‘ adlı eserin katılım şartnamesinde yer alan 4. maddeye uyulmaması nedeniyle mansiyon ödülü iptal edilmiş olup; beste ve sözü İSMAİL ÇELİK KASAPOĞLU’na ait olan ‘KARADENİZUM YAR GİBİ’ adlı eser mansiyon ödülüne hak kazanmıştır.

TARİH : 9 Mart 2021

Dosyayı görüntülemek için tıklayın